Ataköy web tasarm ve SEO

Her işletme ve her kişiye uygun fiyatlar da web siteleri tasarlıyoruz, hazırladığımız web sitelerinin alt yapıları %100 WordPress ve Joomla alt yapısından oluşturulmaktadır. Günümüz de dünyanın kabul ettiği güvenlik açısından en iyi yazılım alt yapısına sahip WordPress ve Joomla temaları ile sizlere tüm isteklerinizi en iyi şekilde karşılayacak web siteleri hazırlıyoruz. Hazırlamış olduğumuz web siteleri masaüstü bilgisayar, tablet ve mobil uyumlu web sitesi tasarımlarıdır.

Bir web sitesinde olmazsa olmazları nelerdir?

Ataköy de yer alan bir işletmenin web sitesinden beklentileri doğrultusunda web sitesi hazırlamak en önemli unsurudur. Web sitenizi ziyaret edecek kullanıcının karakterine göre web sitesi hazırlamak tüm bu beklentileri %100 karşılamaktadır. Şayet web sitenizi ziyaret eden kullanıcı profiline uygun olmayan web sitelerinden verim almanız oldukça zordur.

Ataköy de ki firmamız tüm işletmelere hakim kadrosu ile size öncelikle bulunduğunuz alanda ziyaretçilerinizin profilini ortaya koymaktadır, böylelikle web sitenizin bu kullanıcı profiline uygun şekilde tasarlıyoruz.

Bir diğer unsur web sitenizin olabildiğince sade olmasıdır, karmaşık düzensiz web sitelerinden işletmeniz ihtiyacınız olan verimi yine sağlayamayacaktır. Bir web sitesinde olması gereken içeriklerin doğru şekilde dizayn edilmeli ve ziyaretçiler istediği bilgiye kısa süre içerisinde ulaşmalıdır.

Son olarak tabi ki web sitenizin SEO çalışması bir web sitesinin SEO çalışması yine işletmenin hizmet sağladığı bilgiler doğrultusunda hazırlanması önem arz eder. SEO çalışması yapılırken titizlikle analiz edip, bu veriler ile en iyi sağlıklı ve özgün çalışma yapılması, web sitenizin diğer rakip işletmelere göre daha fazla kitleye ve daha doğru kitleye ulaşması demektir. Bu çalışmaların en iyi şekilde yapılması işletmenizin anahtar kelimelerinde en kısa sürede arama motorlarında yerini alması demektir.

Biz sizin için neler yapıyoruz?

Öncelikle yukarıda belirttiğimiz tüm çalışmaları sizin için hazırlıyoruz, bulunduğunuz sektörün gerekli analizini yapıyoruz, ziyaretçi kitlenize göre web sitesi tasarlıyoruz ve en önemli çalışmamız web siteniz için SEO çalışmasını hazırlıyoruz. Tüm bu çalışmalar sonunda size yönetilebilir dinamik sitenizin kullanımı ve SEO çalışması için yapılacak işlemler için danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. Tüm bu hizmetlere ek bir ücret talep etmeden sağlıyoruz.

Sizler de bizimle çalışmak isterseniz iletişim bilgilerimizen bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

Ataköy web tasarım hizmetleri

  • Emlak yazılımları
  • Avukatlara özel web site tasarımları
  • Sanal mağaza, eticaret sistemleri
  • Küçük ve büyük işletmeler için özel web site tasarımları
  • Doktorlarımıza özel web site tasarımları
  • Belediyelerimiz için özel web site tasarımları
  • Eğitim kurumları için yazılımlar

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Ataköy de yer alan tüm kurum veya kişilere web siteleri yanı sıra ücretsiz olarak SEO danışmanlık hizmeti sağlıyoruz, web sitenizi bizim tasarlıyor olmamızın hiç bir önemi yoktur, SEO açısından desteğe ihtiyacı olan her kişi veya kurumlara bu hizmeti ücretsiz sağlamaktayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir