Linkedin Premium Dolandırıcılık

Evet 3 ay önce Linkedin denen karaktersizlere sosyal olabilmek adına üye oldum. Yazılım işleri yapıyorum sektörümüz genelde İnternet üzerinde sağlıyor ve İnternet hizmetleri sağlıyor olması neticesiyle sosyal ağları kullanmak durumunda kalıyoruz.

Üye olduktan sonra karşıma bu karaktersizler Premium üyelik diye bir şey çıkardılar 1 ay ücretsiz premium üyelik diye bir deneyelim dedim tabi ki bir çok kişi gibi sadece 1 aylık kesinlikle deneme amacım işime gelir veya gelmez bu beni ilgilendirir işime gelirse uzatırım premium üyeliği gelmezse devam ettirmem normalde böyle olması gerekiyor.

Ama bu Linkedin denen dolandırıcılar kalpazanlar sistemi özel güzel entegre etmişler ki ben 20 yıllık yazılımcıyım yemin ediyorum böyle bir şey olabileceğini düşünmedim Türk aklı işte safız. Bu üç kağıtçılar abonelik adı altında sınırsız bir premium üyelik açıyorlar size bana açtıları gibi sizden aylık siz talimat vermeseniz bile hesabınızdan kafalarına göre sanki babalarının malı gibi paranızı çekiyorlar.

Umarım bu yazım bu dolandırıcıların eline düşmeden insanlara ulaşır arkadaşlar mağdur olan kişiler varsa yorum yazsınlar lütfen tek başıma yapabildiğim kadarını yapacağım ya bu şerefsizler Türkiye’den gidecekler yada bu mağduriyete karşılık bir işlem yapacaklar.

Kesinlikle bu oyuna gelmeyin şimdi düşünüyorum ulan ben 20 yıllık yazılımcı gecem gündüzüm İnternette geçmiş ben bu oyuna geldiysem ya bu işin uzmanı olmayan firma sahipleri nasıl düşmesinler bu tufaya.

Devlete sesleniyorum buradan özellikle Cumhurbaşkanlığına uydurdukları tüzekle insanların emeklerini çalmalarına izin vermeyin. Müslüman ülkede yaşıyoruz bir çoğumuz Müslümanız ALLAH bunun hesabını sizden de soracaktır.

Delirmemek elde değil hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor be kansız köpekler ben yeri geliyor 24 saat uyumuyorum web sitesi tasarlayacağım diye ruhen bedenen sıkıntılar yaşıyorum bu süreçte insanların haklarını yemek bu kadar kolay mı? Vallahi baktım kimse bu işe el atmıyor elime bir pankart alıp Ankara da her gün bir bakanlıkta tek başıma eylem yaparım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir