Google’da 1. sayfada yer almak

Google’da web siteniz 1. sayfada kalıcı olarak anahtar kelimenizde yer alması için yapmanız gerek SEO çalışmalarını bir defa yapmanız çok önemlidir. Birinci sayfaya çıkmak doğru SEO çalışması ile %100 başarı getirir ve web siteniz ilk sayfada sabit kalmaya devam eder.

Bu çalışmaları biz sizin için yapıyoruz, Google algoritmalarını takip ederek web sitenizin ilk sayfada sabit kalması için gerekli tüm çalışmaları sizin için hazırlıyor ve takip ediyoruz.

Çalışmaların süreci 3 ile 6 ay arasında sürmektedir, bu süreç sonrasında ilk sayfada web sitenizi anahtar kelimeniz de görebilirsiniz. Bu süreç sonrasında gerekli tüm teknik çalışmalar siz ilk sayfada sabit kalana dek sürmektedir.

Teknik çalışmalar ve süreç

  1. Öncelikle web sitenize destek olabilecek paravan web siteleri hazırlıyoruz ve bu web sitelerinden organik backlink sağlıyoruz.
  2. Web sitenizin tüm içeriğini Google uyumlu şekilde hazırlıyoruz, web siteniz de metalar ve taglar en iyi şekilde optimize ediyoruz.
  3. Dış bağlantılar web sitenize özgün popüler web sitelerinden tanıtım yazıları hazırlayıp dış bağlantı sağlıyoruz.
  4. Sosyal medya araçlarını profesyonel olarak kullanıp web sitenizin ne kadar sosyal bir web sitesi olduğunu Google’a gösteriyoruz. Bu çalışmalar Youtube, Facebook, İnstagram, Twitter başta olmak üzere bir çok sosyal medya platformunda gerçekleşmektedir.

Yukarıda belirtmiş olduğumu tüm çalışmaların süreci 3 ila 6 ay arasında gerçekleşmektedir. Bu süreç sonrasında web siteniz aktif olduğu sürece teknik anlamda çalışmalar haftalık ve aylık periodlar da devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir