Halı yıkama web sitesi

Halı yıkama sektörü son günlerde rağbet görmektedir. 2000 yılına kadar İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin dışında halı yıkama sektörü diğer illerimizde pek tercih edilen sektör değildir.

Ancak günümüz de artık her evin ihtiyacı olmaya başladı özellikle bir ailede birden fazla çalışan varsa özellikle anne ve baba çalışıyorsa %100 bu halıyıkama hizmetine ihtiyaç duyar.

Türkiye’de İnternet pazarı olan en büyük sektörlerden biri halı yıkama sektörüdür.

Bir halı yıkama işletmesi açmayı hedefliyorsanız öncelikle bir web sitesine ihtiyacınız olacaktır. Web sitesi olmayan bir halıyıkama işletmesi bulunduğu semtin dışında ticaretini yürütmesi oldukça zordur. Bu durum web sitesi olan rakiplerinin bir adım önde olduğunu gösterir.

Web sitesi nasıl olmalı, öncelikle yaptıracağınız web sitesi mobil, tablet gibi cihazlara uyumlu olması çok önemlidir. İnsanlar bilgisayar başından çok ellerinde bulundurdukları mobil telefonlardan İnternet’e erişim daha fazla sağlamaktadır.

Bu açıdan bakıldığında web sitenizin mobil ve tablet uyumlu olması en önemli kriterdir. Web sitenizi mobil uyumlu yaptıktan sonra ikinci etapta web sitenizin en aşağı 60 km çapında bölgesel SEO çalışması yapılması gereklidir.

SEO bir web sitesinin insanlar tarafından erişimini hızlandıracak en önemli unsurdur. Kaliteli bir SEO yapılan web sitesi her zaman anahtar kelimesinde göz önünde yer alacaktır. Örneğin; Bulunduğunuz bölgede halı yıkama diye arandığında insanlar sizin web sitenizi görüp ertiştiğinde müşteri potansiyeliniz %100 artacaktır.

Son aşama olarak her şeyinizi tamamladınız mobil uyumlu siteniz var, SEO çalışması yaptırdınız ve/veya yaptınız son aşama olarak Google Adwords (reklamları), Google Türkiye’de en çok tercih edilen arama motorudur, SEO çalışmanız insanların sizi her arama da görmesini sağlayabilir ancak Google reklamlarının üstüne çıkarmaz. Bu sebepten dolayı Google reklamlarını tercih etmeniz gerekmektedir.

Google adwords reklamları için müşterilerimize kendilerinin konrtol edebileceği bir panel hazırlıyoruz, panel içinde tüm teknik anlamda optimizasyon işlerini yapıyor ve müşteriye teslim ediyoruz, Telim edilen panelin nasıl kullanılacağını hangi taktiklerle ön planda duracağı anlatıyoruz ve 7 / 24 bu konuda teknik destek sağlıyoruz.

Siz halı yıkama işletmesi sayın müşterimiz kaliteli doğru bir web tasarım hizmeti almak için bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Size en iyi hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

İrtibat numaralarımızdan bize ulaşın, teknik anlamda ücretsiz destek alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir